Matorke, starije dame koje često zamišljamo u našim fantazijama

Matorke su vrlo često fizički iskorištavane žene. Iako ih javnost i mediji vole osuđivati, moje je mišljenje da bi možda trebalo pomoći onim ženama koje su prisiljene na takav čin.

Zamislite prisjećanje jedne matorke koja svome djetetu priča kroz što je sve morala proći kako ona i dijete nebi umrli od gladi.

Prisjetili ste se one večeri kada su vas seksualno iskoristili na zadnjem katu onog luksuznog hotela. Nakon što su vas te večeri pregazila trojica muškaraca, svezali su vas i stavili vam povez na oči. Nakon svih tih udaraca i seksualnih aktivnosti, bili ste umorni i niste imali snage se micati. Oni su vas poput psa bacili u ptrljažnik nekog skupocjenog automobila i vozili vas tako kroz noć. Nisu vam povezali usta. Uživali su u vašim urlicima, a muzikom su se trudili da vas nadglasaju.

Putem su se igrali vašim tijelom, zmijskim jezicima plazili su po vama i ljepljivim prstima klizili su niz vašu kožu. Tjerali su vas da se drogirate, a nakon toga niste bili ni svjesni gdje se točno nalazite ni zašto ste ovdje. Ne znate ni što se točno događa. Promatrate sami sebe kao iz trećeg lica i čudite se kako vam se svijet vrti pred očima i bezuspješno ga pokušavate zaustaviti i uspostaviti kontrolu nad umom i mislima. Ali ipak, kemijske supstance su jače od vas.

Okej, shvatili ste što vam želim reći?

Danas sve što trebate je upaliti internet i doći do informacije gdje se kriju osobni kontakti budućih partnera. Kada ste ih našli i kontaktirali skoknete u sex shop i zabava može početi.